Garth Brooks - Sevens (1997)

Country
Label: Capitol

1. Longneck Bottle (2:18)

met Steve Wariner

2. How You Ever Gonna Know (3:37)
  3. She's Gonna Make It (2:47)
  4. I Don't Have to Wonder (3:04)
  5. Two Pina Coladas (3:35)
  6. Cowboy Cadillac (2:51)
  7. Fit for a King (4:00)
  8. Do What You Gotta Do (2:59)
  9. You Move Me (4:35)
  10. In Another's Eyes (3:33)
  11. When There's No One Around (3:34)
  12. A Friend to Me (3:05)
  13. Take the Keys to My Heart (2:33)
  14. Belleau Wood (3:27)
avatar van Heer Hendrik
Prima album! Zeker het duet met Trisha Yearwood is erg mooi

Country met een vleugje rock. Mooie uitgebalanceerde songs, alleen Long neck bottle is iets te veel van het goede voor mij Ooit, lang geleden, een concert van hem op tv gezien. Hij trok gelijk mijn aandacht. Daardoor dus verder mezelf verdiept in deze artiest.

Op het tribute album Kiss my ass staat zijn versie van het kissnummer Hard luck woman en het moet gezegd: die versie vind ik mooier dan het origineel

avatar van Twinpeaks
Album met wat meer pit erin. Dat mocht ook wel. De songs zijn acceptabel en er wordt met vuur gespeeld. Niet alles is even memorabel maar als geheel is het een prima album op de achtergrond. 3 sterren.