Liz Phair - Liz Phair (2003)

Label: Matador

1. Extraordinary (3:25)
  2. Red Light Fever (4:52)
  3. Why Can't I? (3:28)
  8. Firewalker (4:29)
  9. Favorite (3:24)
  10. Love / Hate (3:43)
  11. H.W.C. (2:56)
  12. My Bionic Eyes (3:52)
  13. Friend of Mine (3:44)
  14. Good Love Never Dies (3:00)
Nog een ultieme popplaat.
Liz is de Theo Janssen van de popmuziek, heeft schijft aan wat anderen van haar vinden.
Haar magistrale debuut Exile on Guyville (een van mijn all time favo's) is legendarisch, de opvolger Whip Smart en ep Juvenilia zijn ook erg goed. Critical acclaimed dus.
White ...egg is wat vlakker ook al kan ze bij mij een potje breken maar deze plaat werd genadeloos afgekraakt en terecht? .... fucking no, briljante puur amerikaanse popliedjes en ja ze is pissig "You don't even know who Liz Phair is " kreunt ze. Altijd ging het al over sex bij haar debuut (Fuck and Run) en bij Whip Smart (He said he liked to do it backwards
And I said that's just fine with me That way we can fuck and watch t.v.) en bij deze plaat oa How White Cum (HWC).
Maar sex of niet simpele popliedjes gezongen door een briljante artieste
Liz, wanneer doe je weer wat?

avatar van StopMakingSenseo
Wel een beetje blijven opletten he, Grootfaas
Liz Phair - Funstyle (2010)