Running Wild - The Brotherhood (2002)

Duitsland
Label: Gun

1. Welcome to Hell (4:35)
  2. Soulstripper (4:48)
  3. The Brotherhood (6:49)
  4. Crossfire (4:27)
  5. Siberian Winter (6:28)
  6. Detonator (3:51)
  7. Pirate Song (3:16)
  8. Unation (5:48)
  9. Dr. Horror (4:53)
  10. The Ghost (10:22)
  11. Powerride * (4:26)
  12. Faceless * (4:27)
avatar van Sinner
Bij The Brotherhood is het schip echt wel gezonken. De nummers zijn zonder uitzondering gewoonweg saai en slecht en het cheese-gehalte ligt er in de vorm van Pirate Song wel HEEL ERG dik bovenop. "Drummer" Angelo heeft nog steeds identiek hetzelfde blikkerige geluid en identiek ritme als op Victory en de zang van Rolf klinkt futloos en flauw. Vergeten die plaat. En vergeten die band.

avatar van wouter8
Running Wild te moeten vergeten zou ik een schande vinden voor de duitse Metal-scene

avatar van wouter8
en ik vraag mij af waarom je dan een plaat van Running Wild in je top 10 hebt staan...

avatar van Sinner
Zes maanden nodig gehad voor een wel erg domme vraag? Het staat er toch erg duidelijk? Running Wild anno 2007 is heeeel iets anders dan de Running Wild uit 1993. De band (en toen was het nog een band! Met echte leden!) schreef toen nog leuke nummers in tegenstelling tot wat het mislukte solo-project van Rolf (want van een band kan je niet meer spreken) nu nog doet. Running WIld in zijn huidige toestand hoeft echt niet meer. Als ik slechter-dan-het-gemiddelde Duitse metal wil horen trek ik wel iets anders uit de kast.