Logh - Every Time a Bell Rings, an Angel Gets His Wings (2002)

Zweden
Label: Bad Taste

1. In Cold Blood (5:24)
  2. Yellow Lights Mean Slow Down, Not Speed Up (4:29)
  3. The Passage (4:24)
  4. Note on Bathroom Mirror (3:44)
  5. Music for Flightrecorders (6:14)
  6. Lookalike (2:42)
  7. The Bastards Have Landed (3:16)
  8. Ghosts (4:09)
  9. Off the Ground (4:17)
  10. Every Streetlight a Reminder (2:56)
  11. The Hour We Knew Nothing (1:51)
roeland
ontzettend goede nummers
behalve off the ground.
waarom hebben ze die er in godsnaam opgezet..

roeland
nu snap ik het ..

avatar van bonothecat
Dit is een cd meer in de lijn met hun nieuwste cd A Sunset panorama, het pakt nog iets minder goed......maar dat is waarschijnlijk een kwestie van wat meer tijd. Ik blijf toch denken dat er meer publiek op MuMe moet zijn te vinden voor Logh.

Heel leuke band vind ik persoonlijk.
Ze hebben bijna alleen maar goeie, mooie liedjes en cd's
Deze cd vind ik de beste, omdat 'Ghosts' , het liedje waardoor ik de groep leerde kennen erop staat.

Dro
Deze cd vind ik ook hun beste, prachtig zelfs. oen ik deze cd kocht, heette de band nog 'Log'. Weet iemand waarom deze naamsverandering heeft plaatsgevonden?

avatar van Yak
Yak
Ik meen dat er nog een andere band was met de naam 'Log'.

Dro
Yak schreef:
Ik meen dat er nog een andere band was met de naam 'Log'.

Dus ze hebben net als de Venloosche band Romeo hun naam veranderd?

avatar van dj maus
"Yellow Lights Mean Slow Down, Not Speed Up" is overigens een Dale Cooper-citaat.

avatar van TJN
TJN
Kwam dit per toeval tegen, stond in de 2e hands bakken te speuren naar een voor mij nieuw geluid en deze eenvoudige cover en de korte (Log) naam sprak me aan. Eventjes beluisterd in de winkel en direct aangeschaft voor een klein bedrag. Zulk soort ontdekkingen doe ik het liefst iedere week, helaas is dat aantal door het verdwijnen van allerlei CD zaken gereduceerd tot één per half jaar, maar goed. Log.. of Logh zoals het nu heet.. lekkere laid back muziek met een melancholisch tintje, gedempte bescheiden zang en een open gitaarsound, zo´n heldere reverb in mineur.. heerlijk. De rest van het repetoir ook even beluisterd maar daar kan ik me niet zo in vinden. Too bad so to say, toch heb ik melancholisch veel plezier van dit album.

avatar van Slowgaze
Ik kwam Ghosts tegen terwijl ik op last.fm naar muziek als Sophia zocht. Mooi nummer is dat, Ghosts. Is de rest net zo sterk?

avatar van robbizzel
prachtig, prachtig

avatar van TJN
TJN
Blijft mooi, draai het regelmatig. Mooie sound, goeie opname.

avatar van Madjack71
Fijn album voor de wat latere uurtjes. Relaxte sfeer, waarbij de zang meer in dienst staat van de muziek als dat het op de voorgrond geplaatst wordt. Breed gitaargeluid wat mij bij wijlen aan David Gilmour doet denken. Minimaal van opzet maar breed in het geluid daardoor.