Dweezle13
Helemaal eens met b.v.sir spamalot,de vergeljkingen van inderdaad gitaar-tandem,rick hunolt/gary holt,wat doet denken aan,(adrian smith/dave murray),maar ook,(hank shermann/michael denner),of (jeff watson/brad gillis).
DE getemde beest komt hier op dit album tot agressieve uitspattingen van een werkelijk,schitterende climax van steve'zetro sauza,(werkelijk in'88,waar ik deze live act,bij het headline-dynamo-open-air,mocht aanschouwen),wat een klasse|||
Ondanks een aantal nummers/covers,:als:low rider,en overdose(flauwe parodie op het nummer van acdc),hoor je met wulpse dieren geluiden(kikkers/krekels etc-mooi mond-harmonica/slide-gitaar),op het nummer,cajun hell,voortreffelijk gitaar-werk en waarin flink geparadoxeert/en gehakt wordt alsof ik mijn snoeischaar van mijn groot-moeder,leen.
Het nummer:like father to son,is fabuleus,en beschikt over hakkende en mee-slepende gitaar-solo's,waardoor je vingers onderdoen aan eelt/parrafine van(holt/hunolt),en ook toxic waltz,fabulous disaster,zijn van een enorme dosis kwaliteit,nee,dat slayer( the godfather),van de trash-metal is,buiten':nasty savage,savage grace,omen,is dit het ultieme trash-idioom.