Loudon Wainwright III - Social Studies (1999)

Country / Pop
Label: Hannibal

1. What Gives (3:29)
  2. Tonya's Twirls (3:38)
  3. New Street People (2:49)
  4. Carmine Street (2:57)
  5. O.J. (3:13)
  6. Leap of Faith (2:53)
  7. Conspiracies (2:17)
  8. Christmas Morning (3:36)
  9. Y2K (6:12)
  10. Number One (3:38)
  11. Bad Man (3:19)
  12. Inaugural Blues (3:18)
  13. Our Boy Bill (3:09)
  14. Jesse Don't Like It (4:06)
  15. Pretty Good Day (4:20)
Loudon's politieke cd. Veel liedjes over de eerste Golfoorlog . Verder over de al lang vergeten kunstschaatser Tonia Harding. O J Simpson, Amerikaanse politicus Jesse Helms. Hoor toch liever LW3, die over zijn leven zingt, zijn blunders, ruzies met zijn vrouwen en kinderen, liefdevol over zijn moeder; een lach en een traan.

MAAR ZIJN STERKE KANT IS TOCH OOK HET UITDIEPEN EN IRONISCH SCHETSEN VAN FIGUREN ZOALS JESSIE ,O.J. EN TONIA ..EEN ABSOLUTE UNIEKE GAVE !!WHO CAN DO BETTER ?
ALLEEN MAAR DE OPENINGSTRACK ..WHAT GIVES (over de britse music invasie is de aankoop van deze cd waard )
ZOALS J. BREL ZIJN FIGUREN TOT LEVEN BRENGT , SCHILDERT OOK LW3 ZIJN PERSONAGES ! NIET IEDEREEN GEGEVEN !