Applescal - Dreaming in Key (2013)

Dance

9. El Diablo [Live Version]
  10. The Composer
  11. Keep on Dreaming
avatar van levenvergeten
Prima album. Niet overdonderend, niet het type plaat dat je optilt en meeneemt (wat dit type muziek in haar beste vorm kan, zie: Luke Abbott) - maar: qua klankkleur, qua structuur, wel zeer fijn.

avatar van levenvergeten
7,6 van Pitchfork. Is er ooit een Nederlands album geweest dat hoger heeft gekregen?

avatar van Gyzzz
Ik vond deze.

avatar van Thomas91
Lekker album. Mijn buurvrouw haat dit soort muziek volgens mij helaas. Zal wel weer de nodige whatsappberichten opleveren of de muziek niet uit kan.

avatar van Manuel
El Diablo is echt een lekker nummer. De rest is hier en daar leuk, maar is het over het algemeen net niet voor mij..