Buckcherry - Confessions (2013)

Label: Century Media

1. Gluttony (2:41)
  2. Wrath (3:53)
  3. Nothing Left but Tears (3:13)
  4. The Truth (4:06)
  5. Greed (4:23)
  6. Water (4:38)
  7. Seven Ways to Die (3:54)
  8. Air (4:14)
  9. Sloth (4:03)
  10. Pride (4:34)
  11. Envy (4:16)
  12. Lust (3:33)
  13. Dreamin' of You (3:24)
  14. Give 'Em What They Want *
  15. When the Fire Starts *
  16. Wherever I Go * (4:13)
  17. Rescue Me [Live] * (3:48)
  18. Greed [Demo Version] * (4:30)
avatar van vielip
Wederom een prima album van deze band. Niks nieuws onder de zon eigenlijk. Ik vind deze een tikkeltje beter dan de voorganger (All night long) maar veel ontlopen doet het elkaar niet. De eerste 3 albums blijven toch wel de beste en ik vrees dat ze dat niveau nauwelijks nog gaan halen op de één of andere manier. Neemt niet weg dat er op dit album ook weer prima rockers (Gluttony, Seven ways to die en Lust bijv.) staan waarop je uit volle borst mee kunt brullen. Het album duurt misschien wat te lang. Een nummer of 10 was voldoende geweest. Dan had het in ieder geval de aandacht van begin tot eind beter weten vast te houden.

avatar van hellboy123
Officiele video voor Nothing Left but Tears te zien via:
YouTube - BUCKCHERRY - Nothing Left But Tears (OFFICIAL VIDEO)

avatar van vielip
Te gek nummer! Ik heb nu al zin in het optreden in de Melkweg in december samen met Hardcore Superstar Die hebben ook al een te gek album afgeleverd overigens!

avatar van Bastiaan Tuenter
Afgelast. Begin november wel in België te zien. Naast Hardcore Superstar komt The Last Vegas mee, een waanzinnig goede sleazeband. Deze nog vaker geluisterd, Vielip? Deze plaat overtreft met gemak de laatste twee uitgaven. Mooie uitgave, opgebouwd rondom de zeven zonden - elk vertegenwoordigt middels een song. Het verrast vooral door het wat serieuzere karakter. Minder cocaïne, bitches en party's, het bevalt me goed. Gluttony, Sloth en Pride zijn hier de favorieten. Eind oktober verschijnt een verzamelaar.

avatar van vielip
Bummer, to say the least!!