Billy Bragg - Tooth & Nail (2013)

Folk / Rock
Label: Cooking Vinyl

1. January Song (2:19)
  2. No One Knows Nothing Any More (4:31)
  3. Handyman Blues (3:03)
  4. I Ain't Got No Home (3:33)
  5. Swallow My Pride (2:50)
  6. Do unto Others (4:08)
  7. Over You (3:15)
  8. Goodbye, Goodbye (3:16)
  9. There Will Be a Reckoning (3:30)
  10. Chasing Rainbows (3:39)
  11. Your Name on My Tongue (4:50)
  12. Tomorrow's Going to Be a Better Day (3:10)
  13. Home * (3:23)
avatar van Broem
Dwarsdoorsnee folk van deze Billy Bragg. De eerste 3 nummers zijn aardig en veelbelovend. Daarna wordt het moeilijk om de hele cd uit te zitten. Lijkt teveel op elkaar om echt het verschil te maken. Mij lukt het niet. Wellicht voor de echte liefhebbers.

avatar van erwinz
Ik ben normaal gesproken geen Billy Bragg fan, maar deze plaat vind ik geweldig. Voor de afwisseling eens geen punky protestfolk maar Amerikaans klinkende rootsmuziek met indringende persoonlijke teksten. Heel mooi.

Lees mijn volledige recensie op:
De krenten uit de pop: Billy Bragg - Tooth & Nail - dekrentenuitdepop.blogspot.nl

Erwin

avatar van Red Rooster
Mooie review Erwin, van dit album van UK's best bewaarde geheim.