Elvenking - The Winter Wake (2006)

Italiƫ
Label: AFM

1. Throw's Kind (5:57)
  2. Swallowtail (4:26)
  3. The Winter Wake (4:19)

met Schmier

4. The Wanderer (4:54)
  5. March of Fools (5:46)
  6. On the Morning Dew (3:30)
  7. Devil's Carriage (4:04)
  8. Rats Are Following (4:37)
  9. Rouse Your Dream (4:48)
  10. Neverending Nights (7:01)
  11. Disillusions Reel (2:19)
avatar van Eddie
Erg sterke plaat, een hop folk invloeden, en alles wat daarbij komt kijken. Catchy refreinen, lekker melodieen en zeker de viool zorgt voor een heel vrolijke noot in het geheel. Luisterend naar deze plaat waan ik me zelf zo in een poepie bruin cafee met een hoop donker bier en keltische Klanken

avatar van Eddie
Ik was duidelijk iets te snel met mijn oordeel, na een paar luisterbeurten is het erg moeilijk de aandacht vast te houden, en gaat de plaat een beetje irriteren, een beetje een overkill aan folk invloeden en een matige zanger. 3*

avatar van Devoo
Ik vind het een zeer sterke plaat! Hun debuut is in mijn ogen nog altijd de beste, maar deze vind ik ook erg goed!

Favoriete Tracks: Throw's Kind, Swallowtail, The Winter Wake

*4.5

bro
op enkele uitzonderlijke momenten in liedjes vind ik hier maar weinig momenten terug die me echt grijpen. folkmetal zoals ik het niet graag hoor.