The Phantom Family Halo - When I Fall Out (2012)

1 stem

6. Lightning on Your Face
  7. The Fall Out (Suite)
  8. Vital Energy
avatar van Tupelo
Krap 30 minuten, deze nieuwste Phantom Family Halo. Meer relaxte jaren 60 psychedelica in lekkere nummertjes. Af en toe wordt het iets spannender - de gitaarsolo van White Hot Gun, de sax op Light Year Girl, maar ergens bekruipt me het gevoel dat de band niet de progressie heeft gemaakt die nodig zou zijn om uit te stijgen boven "een aardig geluid" en echt iets eigens neer te zetten. Het mist urgentie. Nu klink ik wellicht negatiever dan past bij een 3,5 waardering - maar dat is puur omdat ik denk dat de band niet alles uit zichzelf heeft gehaald wat er in zit.