Church of Misery - Master of Brutality (2001)

Japan
Label: Southern Lord

1. Killfornia (Ed Kemper) (8:23)
  2. Ripping into Pieces (Peter Sutcliffe) (7:46)
  3. Megalomania (Herbert Mullin) (5:26)
  4. Green River (4:30)
  5. Cities on Flame (4:00)
  6. Master of Brutality (John Wayne Gacy) (11:17)
avatar van Klumpie
Deze band wordt in Japan de 'Black Sabbath' van Japan genoemd. Na slechts 1 luisterbeurt kan ik u vertellen dat dit er eigenlijk niet echt op lijkt, alhoewel er wel enige invloeden van in zitten. Maar het is wel een verdomd lekker plaatje. Nadat ik de Japanse band Boris heb ontdekt, is dit de 2e ontdekking die ik uit Japan heb gevonden. Deze band is in Japan ook nog iets bekender dan Boris.

De zanger heeft wel iets weg van Lemmy van Motorhead. Ik deel nog geen sterren daarvoor moet ik hem toch nog een paar keer luisteren.