Loudon Wainwright III - The BBC Sessions (1998)

Country / Pop
Label: Strange Fruit

1. Be Careful There's a Baby in the House (3:20)
  2. East Indian Princess (2:36)
  3. Medley (3:22)
  4. AM World (2:06)
  5. The Swimming Song (2:54)
  6. Prince Hal's Dirge (3:39)
  7. I Wish It Was Me (1:26)
  8. No (3:31)
  9. Hard Day on the Planet (4:22)
  10. You Don't Want to Know (4:13)
  11. Sunday Times (3:22)
  12. Nice Guys (2:48)
  13. Harry's Wall (4:56)
  14. Carmine Street (2:49)
  15. Number One (3:42)
  16. The Birthday Present (1:38)
  17. Men (3:19)
  18. A Father & a Son (3:08)
  19. School Days (3:13)
  20. It's Love & I Hate It (2:13)
  21. One Man Guy (4:11)
EVANSHEWSON
Kent iemand deze ?
Al gehoord ?

Kan eigenlijk haast niet foutgaan met deze klassebak!

avatar van musicfriek
Ken helemaal niks van deze beste man. Het moet wel verdomd goed zijn met Martha en Rufus als kinderen. Ik kan ze allebei, in tegenstelling tot jou, wel allebei waarderen. Sterker nog, Rufus staat met zijn laatste album in mijn top 10.

Mijn nieuwsgierigheid wordt alsmaar groter naar deze Loudon Toch maar eens wat kopen.

musicfriek schreef:

Misschien toch dat duet van Loudon en Rufus eens horen: het is een nummer van Loudon zelf en dan kun je langzaam wennen

avatar van wendyvortex
AAAhhh. Lekker simpel.
Loudon en z'n gitaar.
Geen productionele poes-pas.
En dat ie kan spelen mogen bekend zijn, machtig mooie stem en natuurlijk geweldige teksten.
Grappig leerde Loudon ooit kennen via de cassettebandjes die pa Vortex van de radio had opgenomen, weet zo alleen niet of dat deze sessies waren (istie ooit op de NL radio geweest?).