Ian Pooley - Since Then. (2000)

Duitsland
Electronic / Dance
Label: V2

1. Coração Tambor (Intro) (2:59)
  2. Venasque (4:34)

met Esthero

7. Visions (6:08)

met Kirsty Hawkshaw

8. Spicy Snapper (5:39)
  9. Menino Brincadeira (4:04)

met Rosanna and Zelia

10. 900 Degrees (6:12)
  11. Sundowner (7:31)
  12. Cloud Patterns (13:53)
avatar van Martijn Jonkers
Het wordt tijd om eens een bericht bij dit album te zetten. Zeker in deze zomerperiode is het een heerlijk album om te beluisteren. Zwoele, groovy house met hier en daar wat lounge achtige nummers. Mijn absolute favoriet is 900 Degrees. Een fantastisch, hypnotiserend housenummer waar ik nog altijd geen genoeg van kan krijgen.

avatar van T.O.
900 Degrees is inderdaad het prijsnummer. Coração Tambor en Balmes zijn ook niet verkeerd.

avatar van Martijn Jonkers
Zijn inderdaad ook leuke nummers. Ook allebei singles geweest die ik op Studio Brussel heb leren kennen. Verder wil ik ook nog Spicy Snapper en Venasque onder de aandacht brengen. Ze maken je zomer nog net iets zwoeler.