TMGS - Rivers & Coastlines (2013)

Alternatieve titel: The Ride

2. Coastlines (3:24)
  3. New Scene (3:06)
  4. It's a Ride (3:23)
  5. Headed Home (4:17)
  6. Bring Me the Night (2:56)
  7. Slow Me Down (3:36)
  8. The Fear (3:30)
  9. Evening Blues (5:39)
  10. Wolves Come Out (5:11)
avatar van erwinz
Briljante plaat met invloeden uit de countryrock, alt-country, gitaarpop en psychedelica. De Mexicaanse trompetten maken het helemaal af. On-Belgisch goed?

Lees mijn volledige recensie op:
De krenten uit de pop: TMGS - Rivers & Coastlines: the Ride - dekrentenuitdepop.blogspot.nl

Erwin

Germ (crew)
Voor mij was dit destijds dé plaat van 2013, helaas nooit meer iets van vernomen. Waar zouden ze zijn gebleven?

avatar van erwinz
Ze bestaan nog wel zo te zien

avatar van Kronos
Nog nooit van gehoord. Maar vandaag vond ik deze lp in de uitverkoopbak en omdat het twee keer niks kostte, een leuke hoes heeft en ik altijd wel een nieuwe belgische band wil leren kennen heb ik het ding maar gewoon mee gegrist. En dan zie ik hier twee zeer hoge waarderingen. Leuk!

Ik ben benieuwd.

Kronos schreef:

Ik ben benieuwd.

Waar heb je de elpee gevonden Kronos? Ik zoek al een tijdje tevergeefs om een exemplaar.

avatar van Kronos
In de uitverkoop in de Fnac (Anwerpen), Germ. Er lag helaas maar 1 exemplaar.

Kronos schreef:
In de uitverkoop in de Fnac (Anwerpen), Germ. Er lag helaas maar 1 exemplaar.

Ook online hebben ze hem niet meer zie ik, helaas. Toch bedankt!

avatar van WoNa
Een vrijwel perfecte popplaat dit. Mijn favoriet van 2013.

Ik heb via labelgenoten The LVE eerder dit jaar begrepen dat er wordt gewerkt aan nieuw materiaal. Er zijn in ieder geval een aantal bassistwisselingen geweest in de afgelopen jaren.

Live overigens ook een prima band. In de Q-Bus in Leiden waren helaas wel een aantal problemen met de sound. Vooral vanwege geen tijd voor een soundcheck op een festivalletje aldaar.

avatar van WoNa
Germ, heb je het geprobeerd via hun website of het label? Misschien ligt daar nog iets.

WoNa schreef:

Ik zal nog eens speuren. Bedankt voor de tip!

avatar van Kronos
En anders discogs misschien.

avatar van WoNa
Voor wie het niet heeft meegekregen, er ligt een nieuwe plaat in de winkel, Ain't No Place en hij is fantastisch goed, *****. En na tip van ondergetekende18 december live in Q-Bus Leiden.

WoNa schreef:

Dat is uitstekend nieuws, blij dat ze weer terug zijn!

avatar van Frenz
En mooi dat ik via het nieuwe album ook dit pareltje kan opvissen. Nooit geweten dat ik van mariachi trompetten hield, hihi