Peter Wolf - Come as You Are (1987)

Label: EMI

1. Can't Get Started (3:01)
  2. Love on Ice (4:12)
  3. Thick as Thieves (2:59)
  4. Blue Avenue (4:06)
  5. Wind Me Up (2:49)
  6. Come as You Are (2:43)
  7. Flame of Love (4:16)
  8. Mamma Said (4:04)
  9. Magic Moon (3:39)
  10. 2 Lane (3:23)
  11. Run Silent Run Deep (4:39)
Was voor mij een onbekende artiest, maar heb de cd gisteren toch maar meegenomen van de kringloop.
Thuis kwam ik na even te googlen er achter dat Peter Wolf de zanger was van The J.Geilsband.

Deze cd valt me zeker niet tegen, ik ben blij dat ik de cd heb gekocht.
Of het een aanrader is kan ik niets zeggen.

avatar van vigil
Volgens mij klopt de hoes hier niet, Die hoes die er nu staat is een foto in 't boekje. Volgens mij (tenminste bij mijn exemplaar) is dit de hoes: Peter Wolf - Come As You Are (CD, Album) at Discogs

Misschien dat dazzler het weet.

avatar van dazzler
vigil schreef:
Misschien dat dazzler het weet.

Wat je zegt, klopt als je het over de CD-hoes hebt.

Op MusicMeter staat nu de vinylhoes.
Peter Wolf - Come As You Are (Vinyl, LP, Album) at Discogs

avatar van vigil
Ik blijf me toch verbazen over het lage gemiddelde van deze plaat, ik had hem net op in de auto en ik het was toch een uitermate fijne trip daardoor.

avatar van dazzler
Het is allemaal wat makker dan The J. Geils Band, maar het blijft aanstekelijke rock.

Vooral met de aanstekelijk videoclip van de titelsong.
Peter Wolf - Come As You Are (Official Music Video) - YouTube

avatar van vigil
ook niet verrassend dat dit de single was van het album.

Ik zie op wiki dat het een grote hit was in Amerika, Can't Get Started was de andere single maar die deed het een stuk minder.

avatar van Dibbel
De zanger van de J.Geils Band.
En deze plaat klinkt ook net zo lekker lomp als het meeste werk van de J. Geils Band.
Dit album bevalt me nu beter dan ik in herinnering had.
Met voorlopg het eerste en het titelnummer als beste songs.
Hier en daar klinkt het een beetje als Bruce Springsteen zelfs.
Best wel aanstekelijke rock dus.

Ik heb deze CD met een andere hoes. Deze.

avatar van Supersid
Als je nadrukkelijk de (zeer herkenbare) stem van een groep bent schept dat weleens verwachtingen en/of referenties. Toch is dit prima te behappen: het klinkt iets moderner dan de JGB maar dat is dan natuurlijk wel "tweede deel van de eighties" modern...