Luther Vandross - Dance with My Father (2003)

R&B
Label: J

1. If I Didn't Know Better (4:09)
  2. Think About You (5:06)
  3. If It Ain't One Thing (4:15)

met Foxy Brown

4. Buy Me a Rose (3:50)
  5. The Closer I Get to You (6:27)

met Beyoncé

6. Lovely Day (5:59)

met Busta Rhymes

7. Dance with My Father (4:28)
  8. She Saw You (5:46)
  9. Apologize (5:01)
  10. Hit It Again (4:39)

met Queen Latifah

11. Right in the Middle (4:53)
  12. Once Were Lovers (4:37)
  13. Lovely Day (Part II) (3:57)

met Busta Rhymes

14. They Said You Needed Me (4:40)
avatar van Reijersen
Deze CD is echt bellissimo. Heerlijk voor als je rust wilt. Verdiend zeker meer aandacht. Jammer dat de man zo jong overleden is.

Relax
Hoe is deze man overleden dan ?
Ik heb het nummer " Dance with my Father " gehoord op TV.
Ik vond het prachtig.
Maar ik wist niet dat ie dood is.

avatar van HiLL
Relax schreef:
Hoe is deze man overleden dan ?
Ik heb het nummer " Dance with my Father " gehoord op TV.
Ik vond het prachtig.
Maar ik wist niet dat ie dood is.

Relax
Ik heb het album nu en ik vind het echt een 5.0.
Dit album is met het hart gemaakt.
De teksten kunnen je raken, de melodies zijn echt ontspannend en raken je wel eens als het emotioneel is.

avatar van Reijersen
Ben ik het helemaal mee eens. Gister weer geluisterd, gooi er een half puntje bij.

Relax
Dit is trouwens toch geen R&B ?!

Relax schreef:
Dit is trouwens toch geen R&B ?!

wat dan wel?

Relax
Meer soul achtig, hoeft niet persee soul te zijn, maar nu ik hoor dat het allemaal 'liefdes' nummers zijn dan is het meer R&B.

avatar van Madonna
Best een raar idee dat er nooit meer een album komt na deze. Moet bijna een traantje wegpinken. Supermooi album. Gewoon opzitten. Lekker op de bank zitten. Goede achtergrond muziek. Wijntje.......

-4-

avatar van Reijersen
Wat is de titeltrack toch een fantastisch mooi nummer! Naar mijn mening één van de mooiste songs ooit gemaakt.
Luther Vandross is zowiezo een bijzonder gevoelige zanger die louter mooie R&B songs heeft gemaakt op dit album.

t-h-y-$
Helemaal mee eens
en inderdaad Dance with my Father in een van de mooiste nummer die ik ken..

avatar van Silky & Smooth
Luther Vandross heeft een heerlijke, gevoelige stem. Er staan echt een paar hele sterke nummers op als Dance with My Father, If I Didn't Know Better, Buy Me a Rose en Lovely Day. Hoewel zijn rustige, warme stem zijn pluspunt is, is het ook af en toe nadelig. Bij sommige gastartiesten sneeuwt hij wat onder, door het gebrek aan kracht. Alleen de, dit keer, rustige Busta Rhymes past erg goed bij hem.