Consequence - Movies on Demand 4 (2013)

1 stem

9. Too Easy
  10. Won't Go Away

met Peter Baldwin en Chazo

11. Black Actors
  12. How You Gon' Be Broke in the Rap Game?
  13. Why Do I Even Go Home?

met John Legend

avatar van Silky & Smooth
Het wordt tijd dat deze man weer fatsoenlijke muziek gaat maken! Alleen de eerste mixtape van deze serie was leuk!

avatar van Shelter
Ik vond Dont quit your day job en take em to the cleaners erg vet, dit ook eens luistern dan.
S&S, ik begrijp dat dit niet in de buurt komt van de 2 eerder genoemde werken?

avatar van Silky & Smooth
Bij lange na niet, maar dat mag bij een mixtape. Dit is echter totaal niet bijzonder. Zijn eerste mixtape van deze serie was nog origineel te noemen. Die was fris t.o.v. zijn eerste mixtapes en album. Ook waren de gastartisten (Asher Roth, RIck Ross, Pharoahe Monch) leuker. Die tape is ook uitgebracht onder G.O.O.D Music, wat in mijn ogen meteen duidelijk maakt waar het probleem ligt.

Consequence doet het nu op eigen houtje en alles wordt minder. Hij heeft gewoon een goed label nodig en vooral een goede producer, zoals Kanye, No I.D. of Just Blaze. Een beetje soul erin! Ik vond zijn eerder werken geweldig en daarop laat Consequence ook goed zien wat hij kan. Hij bleef ook prima staande tussen Q-Tip en Phife op BR&L, dat zegt ook al wat.

Hij gaat dit jaar een album uitbrengen, maar ik verwacht niet veel goeds. De titel is namelijk Start Your Own Business...

avatar van Shelter
o ok thanks voor de info, wel shit ik vond hem met genoemde producers echt nice.