Sandy Warez - The World of Noise (2005)

Belgiƫ

3. The World of Noise
  4. The World of Noise [Sound Core Mix]
  5. El Rythmo del Diablo
avatar van Goodfella
'Schranz'-producer die bij TTM op bezoek komt, dan blijkt zo'n kerel toch wel wat meer in huis te hebben dan standaard 4x4 bassen met één grunsch-geluid eronder. Samples klinken goed namelijk! Beetje à la Peaky, lekker vol, bouncy, maar vooral ook rauw en schurend

't standaard technogeluid komt wel om de hoek kijken soms, maar er is voldoende variatie aanwezig om het spannend te houden ..al had die laatste track écht niet gehoeven.

avatar van tovenaar
Nah, mij toch teveel schranz dit... en waar het dan net geen schranz is, lijkt het weer teveel op Peaky. Vond Indirect Bass en Immersion Finale toch beduidend leukere tracks. En El Rythmo del Diablo.....

avatar van Onderhond
"Schranz" ... een beetje uitleg heren ?

Ik ben in ieder geval wat enthousiaster dan beide heren hierboven. Die laatste track is inderdaad shite, maar de rest vind ik toch echt lekkere wegbeuk muziek, met als klapper The World of Noise (Sound Core Mix). Vooral de volumeswitch halverwege vind ik geweldig. Lekkere volle, snelle darkcore dit, best wel mijn ding.

Erg leuk EPtje. Brightness Hard is wat minder, de laatste track gewoon slecht, maar de rest erg te pruimen vind ik

avatar van tovenaar
Onderhond schreef:
"Schranz" ... een beetje uitleg heren ?
Schranz is een stijl in de techno die tegenwoordig ont-zet-tend populair is. Totaal ongebrijpelijk, want ik vind het echt énorm saai en werkelijk alle schranz-platen lijken op elkaar. Zoek maar ff op Sven Wittekind, Robert Natus, etc. Of check de eerste helft van de Rude Awakening Mix CD in de 'essential' reeks.

De opener is een lekkere rude awakening/peaky stijl opener. Leuke plieps en 't loopt heerlijk door. Zeer goede opener. De opvolger is saai. Het gaat maar door en het gaat maar door.

De world of noise is wel wat leuker, de bass gaat steeds weer een beetje verder los. Het acid sampletje is alleraardigst De deun halverwege is lekker ranzig.

Onderhond heeft groot gelijk over de sound core remix! Lekkere distortion erop en stampen

De afsluiter negeer ik gewoon