Field Music - Field Music (2005)

Label: Memphis

1. If Only the Moon Were Up (3:05)
  2. Tell Me Keep Me (3:16)
  3. Pieces (3:05)
  4. Luck Is a Fine Thing (2:20)
  5. Shorter Shorter (1:59)
  6. It's Not the Only Way to Feel Happy (5:23)
  7. 17 (2:45)
  8. Like When You Meet Someone Else (3:24)
  9. You Can Decide (2:17)
  10. Got to Get the Nerve (4:05)
  11. Got to Write a Letter (3:15)
  12. You're So Pretty... (3:22)
Charmant plaatje dit, met de ex-drummer van The Futureheads (en af en toe speelt ook de huidige Maximo Park-drummer mee).

Die groepen genoemd te hebben verwacht je ook iets in die lijn op muzikaal gebied, maar dit is toch wat anders. Erg vrolijk plaatje, erg poppy ook, maar niettemin toch best leuk zo op de woensdagmiddag. It's Not the Only Way to Feel Happy.. maar zeker een mogelijkheid

avatar van Reijersen
In kader van het ontdekken van nieuwe CD's op deze site moest ik me wagen aan een album in het genre dat mij persoonlijk niet zo valt. Maar dit is toch een heerlijk (ruim) half uurtje muziek.
Op zich vind ik het album wel iets aan de korte kant, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de hetgene wat ik te horen krijg. Heerlijk pop-album. Niet voor vaak achter elkaar, maar zeker voor zo af en toe. Mijn top 3 op deze cd is: 17, Got to Get The Nerve en Tell Me Keep Me. 3,5 ster, met een stijgingsmogelijkheid.

Veel beter dan die gehypte bands waar mee ze optrekken. Snap er dus ook niets van dat ze nog niet echt zijn doorgebroken.

avatar van Reint
Erg goed, net zo goed als Tones of Town, die ik eerst hoorde.