menu

Cosmosis - Trancendance (2005)

mijn stem
4,17 (3)
3 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Electronic / Dance
Label: Holophonic

  1. Spontaneous Combustion (7:12)
  2. Naked Chicks (8:02)
  3. Echoes in Eternity (Warm Saki) (8:38)
  4. Inside Yourself (8:29)
  5. One Blinding Illumination (This Is Me) (8:12)
  6. Stormy Monday (7:48)
  7. Re-Order (8:05)
  8. Dead Or Alive? (8:19)
  9. Tim's Trip (7:24)
totale tijdsduur: 1:12:09
zoeken in:
JonnieBrasco
Een heerlijk psychedelisch stampertje. Je hebt goede en minder aansprekende psy-trance, dit is duidelijk uit het goede hout gesneden. Ontzettend strak en gedreven, een aangenaam geluid (productie is uitmuntend), lekker ruimtelijke soundscapes en ook genoeg afwisseling om er van te kunnen genieten als je als luisteraar 'niet los' bent. Goed gevonden albumtitel ook.

4,5
Ten
Deze psy-trance is meer het trance gedeelte van de benaming, wat juist het meer feest gevoel geeft dan dat het een dromertje is. Deze cd mag natuurlijk dan ook niet ontbreken in de kast van de feest achtige goa lovers.

Als ik naar bijvoorbeeld Infected Mushroom kijk, vind ik persoonlijk het begin van heel veel nummers gaaf, vooral omdat het altijd vrij beukerig en trancy begint. Maar naarmate de nummers dan vorderen klinkt het vaak wat te melodisch en onsamenhangend. Bij Cosmosis is dit totaal niet het geval, waardoor ik bij alle nummers de hele tijd zin heb om te dansen

Gast
geplaatst: vandaag om 13:00 uur

geplaatst: vandaag om 13:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.