Kay the Aquanaut & Factor - Letters from Laika (2013)

1 stem

9. Pangean Drift

met AWOL One

10. The Story Lives On
avatar van Rhythm & Poetry
Goed geproduceerde plaat, jammer dat de raps niks toevoegen en zelfs afbreuk doen aan de producties: ze zijn namelijk niet eens aangenaam aanwezig of iets dergelijks. Wel fijn dat AWOL One nog meedoet op het einde, hij heeft een fijn stemgeluid en past beter op de beat dan Kay.

avatar van He$$el_01
De rapper moet je liggen denk ik. Ik vind hem best goed, maar zijn stem is wel een beetje apart. De producties zijn over het algemeen erg sterk inderdaad.

avatar van Silky & Smooth
Die rapper heeft een naar accent, net alsof hij uit Australië komt. Dit hoeft niet altijd negatief te zijn, maar dat is het nu wel. En de beats zijn fijn, maar komen niet echt lekker naar voren vanwege de duidelijk aanwezige rapper. Niks bijzonders deze plaat.

avatar van BoordAppel
Kay is een Canadees.