menu

Final Fantasy - Has a Good Home (2005)

mijn stem
3,62 (20)
20 stemmen

Canada
Folk / Pop
Label: Tomlab

  1. None of You Will Ever See a Penny (2:33)
  2. This Is the Dream of Win and Regine (3:24)
  3. Your Light Is Spent (3:07)
  4. Furniture (2:02)
  5. The CN Tower Belongs to the Dead (3:32)
  6. Took You Two Years to Win My Heart (3:58)
  7. The Chronicles of Sarnia (2:49)
  8. (Reverse) (0:39)
  9. Adventure.exe (2:02)
  10. Library (3:12)
  11. That's When the Audience Died (4:37)
  12. Learn to Keep Your Mouth Shut, Owen Pallett (1:34)
  13. An Arrow in the Side of Final Fantasy (2:45)
  14. Please Please Please (3:29)
  15. Better Than Worse (3:54)
  16. The Sea (2:16)
totale tijdsduur: 45:53
zoeken in:
avatar van Paøsk Inaüke
4,0
Heb Final Fantasy gezien op de vierdaagsefeesten. Het was echt geweldig, driekwart van het concert deed Owen Pallet alles zelf, met viool en mengpedaaltjes, en voor de laatste paar nummers kwam de drummer er bij.
Heel intiem in de ruine, ik ben wel weg van deze vernieuwende band.

avatar van herman
Ah, de Mariah Carey-cover die ie deed in het voorprogramma van The Arcade Fire staat er niet op. Vond ik eigenlijk het leukste... Verder wel grappige muziek, maar niet heel geweldig.

avatar van aERodynamIC
3,0
Ik zag Owen Pallett in 2005 solo in het voorprogramma van The Arcade Fire en eerlijk gezegd vond ik er niet veel aan: even was het leuk en toen begon het al snel te vervelen. Misschien had ik gewoon te veel zin in de hoofdact. Dat Owen eigenlijk gewoon bij The Arcade Fire hoorde boeide me ook niet zo.
Toch heb ik dat album ooit beluisterd en heb het maar weer eens opgezocht door het onlangs verschenen nieuwe album Heartland dat me meer dan goed bevalt.
Helaas heb ik met dit album precies dezelfde moeite als bij dat optreden: even is het leuk maar dan raak ik al snel mijn aandacht wat kwijt. Waar een Andrew Bird (die hier wat van weg heeft) me blijft boeien daar doet Pallett at een stuk minder.
Hoe zeer ik als (ex-) violist ook aan dit instrument gehecht ben: het getokkel door het hele album heen gaat me soms wat tegenstaan.
Neemt niet weg dat ik het verder best een prima album vind maar dat het zeker geen hoogvlieger is voor mij. Stonden er meer nummers als Furniture op dan was de beoordeling al een heel stuk hoger uitgepakt: wat een lekker nummer is dat.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:26 uur

geplaatst: vandaag om 16:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.