Carly Simon - Reflections (2004)

Alternatieve titel: Carly Simon's Greatest Hits

Label: BMG

1. You're So Vain (4:20)
  2. Anticipation (3:23)
  3. Nobody Does It Better (3:44)
  4. That's the Way I've Always Heard It Should Be (4:17)
  5. Coming Around Again (3:42)
  6. The Right Thing to Do (3:00)
  7. Let the River Run (3:43)
  8. I've Got to Have You (4:47)
  9. Legend in Your Time (3:49)
  10. Mockingbird (3:46)
  11. Why (3:36)
  12. We Have No Secrets (3:59)
  13. Haven't Got Time for the Pain (3:55)
  14. You Belong to Me (3:13)
  15. Jessie (4:18)
  16. Boys in the Trees (3:15)
  17. The Stuff That Dreams Are Made Of (4:27)
  18. Give Me All Night (4:04)
  19. Love of My Life (3:36)
  20. Touched by the Sun (5:27)
avatar van FunkStar
Dit is DE ultieme cd voor iedereen die van Carly Simon houdt. Carly heeft in Nederland niet veel succes mogen kennen, iets dat naar mijn mening super onterecht is, maar de successen die ze gehad heft staan erop; You're So Vain, Coming Around Again, Nobody Does It Better, alleen de hit Hard To Be Tender van de mini serie Sins met Joan Collins uit 1989 staat er niet op, om onduidelijke redenen... Ook voor liefhebbers van artiesten als Carole King en Barbra Streisand is deze cd zeer geschikt!

EVANSHEWSON
Met deze verzamelaar haal je echt al het goede in huis dat deze FEL ONDERGEWAARDEERDE chansonnière, of zal ik zeggen singer-songwriter, heeft gemaakt.
Haar Greatest Hits Live is een goed en sfeervol alternatief.
Blijf haar YOU'RE SO VAIN één van de beste songs ever vinden ! Die Mick Jagger als tweede stem, die prima melodie, die sfeervolle bittere song eigenlijk, wat een klasse !
Coming Around Again en Nobody Does it Better zijn ook 2 van mijn favorieten, lekker !!!! 4.5 sterren !

avatar van Rinus
De betere verzamelaar is The Anthology. Staan dezelfde en meer nummers op (dubbel CD), voor dezelfde prijs.En ook alles gere-mastered.