Wild Belle - Isles (2013)

Label: Columbia

10. June (4:03)
  11. Take Me Away (2:54)
avatar van paddy pipedown
Singles zijn goed.
Met die scheurende bas sax.
Ben wel benieuwd naar dit album.

Ik moest meteen aan Morcheeba denken

avatar van kemm
Dit duo doet aan island hopping, van Bermuda over Jamaica tot in Hawaï. Elk nummer krijgt hiermee een net iets andere insteek, om zo nipt aan de tropische eenheidsworst te ontsnappen. Heerlijk zorgeloos en lekker kleurrijk blijft Isles alleszins de hele rit. De tekstuele frustraties zijn dan ook niet meer dan wat zonneschijnprobleempjes, net voldoende om wat extra body te geven aan de frisse sound. Net als elke Caraïbische cocktail best met mate te consumeren, maar een gedroomde soundtrack voor de komende maanden lijkt gevonden!

avatar van Manuel
Erg leuk plaatje voor de (hopelijk) aankomende zomer. Vrolijk, relaxt..

Vrij goed plaatje, al had ik het nog net iets beter verwacht.

avatar van paddy pipedown
Sommige tracks die al een jaartje uit zijn staan er op.
Dat zijn meteen de beste . Keep You is duidelijk het prijsnummer, maar die heb ik van de zomer al grijsgedraaid.
Het niveau van dat liedje wordt niet vastgehouden.
Buiten dat heeft de plaat een fijne sound, maar kan ik em moeilijk uitzitten wegens te éénvormig (Island hopping of niet).
Sommige bands kunnen zich beter beperken tot EPtjes.