Boris - Präparat (2013)

1. December (3:50)
  2. 哀歌 (4:16)
  3. Evil Stack 3 (0:58)
  4. 砂時計 (4:21)
  5. Method of Error (6:55)
  6. Bataille Sucre (4:32)
  7. Perforated Line (0:42)
  8. コップの内側 (2:19)
  9. Mirano (4:59)
  10. カンヴァス (5:14)
  11. Maeve (2:33)
avatar van Tha)Sven
Fantastische hoes!

avatar van platedraaier
Rustige nummers worden afgewisseld met experimentele noise/rock. Best een apart plaatje van Boris. De nummers zijn eigenlijk iets te kort en het gevoel van samenhang is niet helemaal aanwezig, doordat het niet allemaal in 1 lijn ligt. Maar het album bevalt me uitstekend. Helaas is deze alleen op vinyl en nergens verkrijgbaar voor zover ik het kan vinden.

tip_of.yourstar
platedraaier schreef:

Hier heb ik 'm besteld. Vandaag is hij binnengekomen, samen met Flood.

avatar van platedraaier
Dank je voor t meedenken. Maar ik zou hem op cd willen hebben en ze hebben hem alleen op vinyl gereleased. Die site ziet er overigens interessant uit, maar ik heb geen paypal. Misschien met de v3 card proberen als ik iets leuks zie. Ik geloof dat er 20 maart nog een cd box uit gaat komen van Boris.

tip_of.yourstar
Een zeer geslaagd album van Boris, wat mij betreft. Het melodische/shoegazige 哀歌 (Elegy) is voorlopig mijn favoriete nummer, maar ook de meer 'traditionele' Boris-drone van Method of Error en カンヴァス (Canvas) bevallen me erg goed. Het enige wat ik betreur, is dat er deze keer geen epische nummers van +10 minuten op staan. Dat zou Präparat helemaal af maken. Desondanks: een mooie aanvulling in het rijke oeuvre van Boris.