Part Chimp - I Am Come (2005)

Label: Monitor (I)

1. Bakahatsu (1:34)
  2. War Machine (3:22)
  3. Hello Bastards (3:47)
  4. Do You Believe in Waiting to Die! (2:38)
  5. Punishment Ride (4:45)
  6. Bring Back the Sound (3:30)
  7. Dr. Horse Part Two (3:29)
  8. Fasto (3:04)
  9. I Am Come (4:20)
  10. 30 Billion People (6:06)
  11. Ashita No Bakahatsu (3:45)
fastpulseboy
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wat is Bring back the sound toch een briljante meebruller

avatar van itchy
Ook stemmen he (en ook nog op Prolapse). War Machine is ook zo'n gruwelijk lekker bak herrie!

fastpulseboy
idd! die heb ik op 7" !
live is het ook zoooooooo vet.
ook hele aardige lui, heb ze twee keer gesproken na een optreden. ze zijn dan zo blij dat je enthousiast bent.

avatar van essence
Fantastisch artwork ook!

Staat op mijn "deze in de heel nabije toekomst te beluisteren want grote kans op muzikale hoogtepunten waar je oren bzzzz van gaan doen"-lijstje.

Dus later meer ....

avatar van essence
Vet, heeel vet!
Energiek, vuil luid, goeie songs. Ik heb goesting om dit nog veel te draiaen de volgende dagen!

avatar van Cygnus
itchy schreef:
War Machine is ook zo'n gruwelijk lekker bak herrie!

Om over het beginnummer en de afsluiter maar te zwijgen... Do You Believe in Waiting to Die! is een Sonic Youth-kloon, maar wel een die het niveau van SY ook daadwerkelijk haalt.

avatar van trebremmit
Heerlijke bak noise rock vooral het laatste nummer is pure noise.