Mazes - Ores & Minerals (2013)

Rock / Pop
Label: FatCat

1. Bodies (6:51)
  2. Dan Higgs Particle (2:13)
  3. Significant Bullet (1:09)
  4. Ores & Minerals (4:15)
  5. Sucker Punched (3:49)
  6. Delancey Essex (2:23)
  7. Bite (4:41)
  8. Jaki (3:50)
  9. Leominster (1:23)
  10. Skulking (3:57)
  11. Slice (3:37)
avatar van Booyo
Fijne kennismaking met deze band uit Manchester. Begint uitstekend met het uiterst catchy Bodies, wat zich uiteindelijk ontpopt in een paar minuten durende jam op de gitaren. Heel fijn. Andere hoogtepunten zijn het relaxede Sucker Punched en Skulking. Ook op het laatste nummer laten ze horen dat ze zeer behoorlijk kunnen pingelen op de gitaar, beginnend met een fijne baslijn en de ontknoping lijkt haast wel the Velvet Undergroud.

Het is niet overal even spannend, maar over het algemeen een tof album.

Afgelopen zondag gezien als "voorprogramma" van Parquet Courts.Een meer dan aangename verassing.Klinken live heel sterk.En aanstaande zondag zie ik ze weer,dimaal in de A.B.