Twista - The Day After (2005)

Label: Atlantic

1. The Day After (2:49)

met Syleena Johnson

2. Check That Hoe (3:31)
  3. Chocolate Fe's and Redbones (3:54)

met Johnny P

4. Get It How You Live (4:01)
  5. Lavish (3:42)

met Pharrell

6. Girt Tonite (3:43)

met Trey Songz

7. Do Wrong (4:00)

met Lil' Kim

8. Heartbeat (3:00)
  9. Holding Down the Game (4:24)
  10. When I Get You Home (A.I.O.U.) (4:16)

met Jamie Foxx en Pharrell

14. I'm a Winner (4:20)
  15. Hit the Floor (3:38)

met Pitbull

Marcel²
Natuurlijk heb ik niet alle hip hop cds orgineel in bezit. Ik heb er wel erg veel, maar ik luister ook wel eens een kopietje. Dit soort albums wil ik toch altijd wel even horen, maar het is werkelijk geen bal aan. Hoe komen ze er op.

avatar van JAHJAH
Ligt eraan of je ervan houd of niet. Zelf vind ik Twista da Shit!

avatar van hycine
Twista is erg goed maar dit album is echt slecht, vind ik dan kamikaze was tog een stuk beter.

Mezelf
DIt album is perfect in elkaar gezet. Producties die smooth en bangend zijn en snelle lyrics afgevuurd op je oor.

Dit is gewoon een masterlijk cd-tje, beter dan zijn voorgaande albums, misschien qua onerwerpen van de teksten niet maargoed dat is niet het enige aspect van een nummer.

4 sterren.

avatar van Reijersen
1,0
Kamikaze is inderdaad beter als dit album. Dit is eigenlijk gewoon irritante verveling. Alles lijkt teveel op elkaar en Twista klinkt mij te ongeïnteresseerd.

1 ster.

Vind kamikaze beter maar deze vindt ik ook nog wel goed.. Nummers 2, 3, 4, 13 & 15 vind ik niet goed.. meestal doordat het iets te R&B achtig is. De rest van de nummers is wel lekker