Roch Voisine - Kissing Rain (1995)

Canada
Label: BMG

1. Kissing Rain (4:46)
  2. Shed a Light (3:48)
  3. Love Never Dies (4:55)
  4. Deliver Me (4:19)
  5. Cross My Heart and Soul (4:11)
  6. The Right One (3:35)
  7. St. Annie of the Wild Blue Eyes (4:11)
  8. All I Know (3:29)
  9. Chaque Jour de Ta Vie (4:39)
  10. Don't Lose Your Faith in Me Now (3:23)
  11. With These Eyes (4:29)
  12. Stay with Me (4:07)
  13. Whatever It Takes (4:17)
  14. Whose Heart Is It (3:54)
  15. Dance with a Stranger (4:37)
avatar van vigil
Toen deze plaat uitkwam was Roch Voisine al een megaster in Amerika en Canada. Dat hoor je ook wel een beetje. Dik geproduceerd en muziek voor de massa. Muziek voor huisvrouwen en rijkere mensen die t goed gaat. Voisine staat in t cd-rek naast Buble, Dion en Marx zeg maar.

Net zoals bij generatie en genregenoot Richard Marx raakt t mij wel. Waarom weet ik ook niet maar het is wat het is.

Op dit album doen een hoop bekende (sessie)muzikanten mee zoals Randy Jackson, Marco Mendoza, Joseph Williams en jawel Richard Marx. Het klinkt als klok en in het duet met Marx (welke dit nummer ook schreef en produceerde) tijdens Chaque Jour de Ta Vie (Marx in t Engels en Voisine in t Frans) laat Marx horen waarom hij nog net dat streepje voor heeft bij mij.