Michael Dean Damron - Father's Day (2009)

1 stem

Country / Folk
Label: In Music We Trust

1. Dead Days (4:06)
  2. Father's Day (5:19)
  3. S. O. S. (3:21)
  4. Beautiful and Damned (3:05)
  5. Angels Fly Up (4:54)
  6. Dancing in the Moonlight (3:03)
  7. Tornado Song (3:03)
  8. I Hope Your New Boyfriend Gives You A.I.D.S. (3:49)
  9. Boy with a Car (4:35)
  10. Waiting Around to Die (2:44)
  11. I'm a Bastard (3:32)
  12. Playing Dumb (3:32)
  13. Scream (4:15)
  14. Dark Little Secret (4:35)
fuck yeah, this is awesome. Sorry voor mijn taalgebruik. Echter, ik ben blij dat deze er eindelijk eens opstaat.

Damron is vocalist en gitarist van I Can Lick any sonofabitch in the house, maar naar mijn mening was dat gewoon degelijke country/blues. Dit solo album is nog een tikkeltje rauwer en vooral intiemer. Nummers als Father's Day, I Hope Your New Boyfriend Gives You A.I.D.S en vooral Dark Little Secret gaan door merg en been. Ondertussen worden Beautiful and Damned, Dancing in the Moonlight en Waiting Around to Die nog zeer verdienstelijk gecovert, Sterk!