Stevie Wonder - Conversation Peace (1995)

Soul
Label: Motown

1. Rain Your Love Down (6:09)
  2. Edge of Eternity (6:03)
  3. Taboo to Love (4:25)
  4. Take the Time Out (5:05)
  5. I'm New (5:41)
  6. My Love Is with You (6:16)
  7. Treat Myself (4:55)
  8. Tomorrow Robins Will Sing (4:46)
  9. Sensuous Whisper (5:47)
  10. For Your Love (5:00)
  11. Cold Chill (6:53)
  12. Sorry (6:15)
  13. Conversation Peace (6:40)
1,0
Ver beneden zijn niveau.... zijn beste werk is uit de jaren zeventig...

EVANSHEWSON
Hier en daar hoor je nog een sprankeltje genialiteit, ik kocht dit album nog en heb het héél teleurgesteld in de kast teruggezet, ik doe nog wel eens een poging om het te herbeluisteren, maar echt sterk werk is dit niet meer, ik kan me haast geen zogenaamde hoogtepunten herinneren, neen, hier gaat ie de dieperik in, muzikaal gezien dus.

avatar van FunkStar
Hmm. nee ook niet zo best. Maar For Your Love kan er mee door!

Father McKenzie
Tja... als ik dit zo terugbeluister, hoor ik niet veel soeps. Er is een sprankeltje hoop met Sensuous Whisper en For YOur Love, voor de rest vergeten we deze poging van Stevie liefst zo gauw mogelijk.

avatar van o0.
o0.
nou ja zeg, vind dit echt een chill album, vreemde lage rating

avatar van Song4Guy
Naast de single For Your Love , zijn Tomorrow Robins Will Sing , Conversation Peace wel leuke nummers. Rest is inderdaad niet veel soeps. Maar hij blijft geniaal zoals de Belgen zeggen Stefke Mirakel!

er staan hier toch wel enkele heel goede nummers op hoor, ze lijden mss wel onder de fake hippe jaren 90 productie maar steek deze nummers in een ander jasje en ze steken compositorisch wel sterk in elkaar soms

Best goed hoor jongens... Ik ga er volgende keer de lyrics eens bijhalen!

avatar van Minneapolis
Take the Time Out, My Love Is with You, Treat myself en Tomorrow Robins Will Sing vind ik wel lekker energieke nummers (maar wel wat braaf en ik mis een vleugje funk).
Verder vind het geen lekker geproduceerd album geloof ik. Saai, steriel, lang.. Na Lady in red zijn minst aantrekkelijke plaat.