Butthole Surfers - Independent Worm Saloon (1993)

Avant-Garde
Label: Capitol

1. Who Was in My Room Last Night? (4:09)
  2. Wooden Song (3:50)
  3. Tongue (2:06)
  4. Chewin' George Lucas' Chocolate (0:43)
  5. Goofy's Concern (3:03)
  6. Alcohol (3:19)
  7. Dog Inside Your Body (3:06)
  8. Strawberry (4:08)
  9. Some Dispute over T-Shirt Sales (2:06)
  10. Dancing Fool (2:59)
  11. You Don't Know Me (2:41)
  12. Annoying Song (2:40)
  13. Dust Devil (6:39)
  14. Leave Me Alone (2:25)
  15. E.D.G.A.R. (3:34)
  16. Ballad of Naked Man (6:05)
  17. Clean It Up (8:39)
Mojo Pin
Dust Devil

avatar van Acedia
Dit album na lange tijd weer eens beluisterd. En wat is het toch eigenlijk veelzijdig; gitaren, melodie, tempo, emotie en hier en daar een stukje humor.
Zeker 4* waard.

Meneer Bungel
I don't give a fuck about the...
I don't give a fuck about the...
...
I don't ....

avatar van philtuper
Man man man, hoe kan dit album nou zo laag scoren? Dit behoort toch zeker wel tot de categorie geniale gekte?

Vind dit toch een van de mindere albums van de Surfers, heeft wel wat aardige nummers maar geen enkel echte legendarisch nummer en redelijk wat middelmaat.

avatar van spinout
Geproduceerd door John Paul Jones (Led Zeppelin) is dit wellicht het meest toegankelijk album van The BHS.
En daarom waarschijnlijk een minder "echte" BHS plaat.

avatar van T.O.
Who Was in My Room Last Night? ken ik ook nog van Beavis & Butthead....lekker plaatje. Hoor er niet veel avant garde in terug. Grappig dat Flea in die clip zit.