Jamie N Commons - Rumble and Sway EP (2013)

Folk
Label: Interscope

1. Rumble and Sway (3:06)
  2. Wash Me in the Water (3:34)
  3. Worth Your While (2:54)
  4. Have a Little Faith (2:20)
  5. Caroline [Early Demo] (3:22)
  6. The Preacher (3:41)
avatar van jassn
Rumble and Sway

we hebben er lang moeten op wachten op een nieuw nummer, maar het is weer erg lekker !

avatar van venderkets
Have a Little Faith then, cause it probably going to be Worth Your While

Wederom een fijne EP van Jamie. Laat dat volwaardige album maar komen!

Telamon
Ooit om half zeven 's avonds als opener van London Calling me verpletterd met zijn optreden. Wat een stem! Toch raakte het me thuis niet meer zo. Zal deze eens opzoeken. Al zie ik The Preacher staan. Die is toch al oud?

avatar van venderkets
Sterke stem inderdaad, maar nummers doen mij minder dan de eerste EP. Live merk je ook: hij heeft gewoon niet genoeg goede nummers.

avatar van Minneapolis
Ik hoorde vandaag het, erg lekkere, nummer Marathon van deze meneer. Ook al weer van 2015. Heeft wat weg van Black Joe Lewis & the Honeybears.