Dries Roelvink - De Regenboog Serie (2009)

geen stemmen

Label: Telstar

1. Ze Noemde Haar Carmen (2:53)
  2. Ik Ben Tevreden met de Dingen in Mijn Leven (3:07)
  3. De Eerste Grote Liefde van Je Leven (3:55)
  4. Jij Bent M'n Alles (2:59)
  5. Als Ik Alles Geweten Had (2:43)
  6. Maar Leven Lukt Me Niet met Jou (5:02)
  7. Door Jou Ga Ik Leven (3:05)
  8. Jij Bent het Leven voor Mij (3:04)
  9. Een Melodie voor Jou (3:11)
  10. Ga met Me Mee (4:14)
  11. Maria Magdalena (2:41)
  12. Liefst met Jou (2:39)
  13. Even Iets Anders (4:08)
  14. De Hele Wereld Mag het Weten (3:36)
  15. Jo-Josefien (3:10)
  16. Margarita (3:17)
avatar van nlkink
Deze verzamelaar uit De Regenboog Serie is lichtelijk te prefereren boven Dries Roelvink - Het Beste Van (2006) want er staan meer liedjes op eerstgenoemde compilatie. Helaas moet je dan wel een oerlelijke hoesfoto op de koop toe nemen. Maar buiten dat, een aardige instapper.

avatar van Von Helsing
Ik pas: kan niet kiezen tussen De Regenboog Serie of Het Beste Van.

avatar van nlkink
Op Discogs staan meer albums van Dries, zowel reguliere, live en compilaties. Misschien kun je daar nog iets vinden wat aan je verwachtingen voldoet, mijn waarde Von Helsing.
Eigenlijk een hiaat op MM, al die albums van Dries die nog niet zijn opgevoerd alhier.