Iggy Pop and The Stooges - Live in LA 73 (1998)

Label: Snapper

1. Raw Power (5:12)
  2. Head On (8:01)
  3. Search and Destroy (4:49)
  4. I Need Somebody (5:55)
  5. New Orleans (5:57)
  6. She Creatures of Hollywood Hills (9:53)
  7. Open Up and Bleed (13:04)
  8. Gimme Danger (6:40)
  9. Heavy Liquid / New Orleans (5:51)
Heb me eens aan Iggy & The Stooges gewaagd nadat ik maanden geleden een album van Iggy solo geprobeerd heb, en ook enigzins tegenvallend vind.
Deze klinkt soms wel lekker, zoals ook Iggy solo, maar voor mij zeker niet vaak genoeg, daarom zeg ik soms.
Het klinkt mij bij tijd en wijle te stoffig dus dit houd in dat het me zeker niet altijd even pakt. Daarom kom ik helaas niet hoger uit dan 3*.
Ik ga zeker nog "The Idiot" van Iggy Pop proberen en hoop alsnog positievere berichten over de beste man te mogen recenseren.

SoundWave schreef:

Sterker nog: Dit klinkt helemaal nergens naar. Misschien is dat wel stoer ofzo bij deze muziek, maar het geluidskwaliteit van deze release is van een niveau waarbij ik het echt niet meer voor m'n plezier opzet.