KMFDM - Kunst (2013)

5. Next Big Thing (4:41)
  6. Pussy Riot (4:10)
  7. Pseudocide (3:36)
  8. Animal Out (5:06)
  9. The Mess You Made (6:05)
  10. I <3 Not (4:32)
Ponty Mython
De heren en dame van Kill Mother Fucking Depeche Mode gaan stug door met het uitbrengen van muziek, hoewel de creatieve armoede wel een beetje begint door te sijpelen. Het begint goed met Kunst, een nummer met een tekst die alleen maar uit titels van nummers uit hun imposante oeuvre bestaat. Leuk bedacht en het klinkt als een klok. Maar de voorgaande albums van KMFDM konden mij beter smaken. Dit album klinkt voor een groot deel als een slappe, ongeinspireerde herhalingsoefen-ing. Het wordt tijd dat ze weer eens wat ruige metal a la WWIII en Hau Ruck gaan maken.

avatar van The_CrY
Heerlijk album stampende industrial. Waarom heb ik deze groep nooit eerder geluisterd?

Ponty Mython
The_CrY schreef:

Probeer Komor Kommando ook eens, als je dit leuk vindt.

avatar van The_CrY
Zal ik doen, dank voor de tip!