Hadouken! - Every Weekend (2013)

Electronic

4. As One (4:33)
  5. Parasite (4:34)
  6. Bad Signal (3:56)
  7. Stop Time (4:09)
  8. Spill Your Guts (4:05)
  9. The Comedown (4:27)
  10. Drumsound & Bassline Smith - Daylight (3:30)

met Hadouken!

11. Mecha Love * (4:48)
  12. Oxygen * (4:28)
avatar van Joeri_000
Een nieuwe Hadouken , nice !! Benieuwd of ze het vorige album gaan evenaren/overtreffen, dat was namelijk een lekker album in mijn ogen.. Ik kijk er naar uit en heb toch wel hoge verwachtingen

avatar van Joeri_000
Klopt deze tracklist wel , heb namelijk zelf een andere met 13 tracks ...

avatar van Shinobi
Op zich ben ik altijd wel in voor nieuw materiaal van Hadouken!, maar dit album is 'm toch net niet en haalt het ook niet bij de voorgaande albums.. Lijkt toch ietwat inspiratieloos, alleen maar een paar nummers zijn de moeite waard.

2,5 Sterren.

avatar van Booyo
1,0
Dubstep, het is al niet bepaald mijn genre, maar met zo'n halve zanger - halve rapper er overheen. Niet om aan te horen.

avatar van Joeri_000
Ik had gehoopt dat het album wat voort zou borduren op zijn voorganger.... Maar goed , ook een groepje als Hadouken ontkomt dus niet aan de dubstep hype.. Iedereen probeert zijn graantje mee te prikken. Vind de drum & bass en dubsteptracks niet allemaal goed uit de verf komen..

Zorgt uiteraard wel voor wat meer variatie aan genres e.d. maar had voor mij persoonlijk niet gehoeven ..