The Circle Ends Here - The Division Ahead (2013)

Italiƫ

6. Nescience
  7. Lakes
  8. Monument
avatar van Joy4ever
De EP van de heren vond ik veelbelovend. Ik was dan ook erg benieuwd naar het eerste volledige album. Maar helaas wordt de goede lijn die door de EP was ingezet niet doorgetrokken. Dit album lijkt me wat gehaast opgenomen. Er wordt niet genoeg diepgang ingelegd. Jammer. Ze laten mijn inziens een kans liggen om met een binnen het genre onderscheidende plaat te komen.

avatar van JSPR_G
Eigenlijk is dit geen slecht album, maar het is zo ongelofelijk standaard! Hun EP was inderdaad erg veelbelovend, maar op dit album staat niets dat ik nog niet eerder gehoord heb. Soms is het ook nogal slordig, vind ik. Nogthans is het 'geschreeuw' erg sterk, dus de band heeft zeker potentieel. Dat bewijst hun EP, ook. Hier komt het er jammer genoeg niet uit.
Ik ga dit album snel vergeten zijn, vrees ik.