Toni Braxton - Libra (2005)

R&B
Label: Blackground

1. Please (3:57)
  2. Trippin' (That's the Way Love Works) (4:05)
  3. What's Good (4:14)
  4. Suddenly * (4:44)
  5. Take This Ring (4:34)
  6. Midnite (4:09)
  7. I Wanna Be (Your Baby) (3:48)
  8. Sposed to Be (4:07)
  9. Stupid (3:36)
  10. Finally (3:30)
  11. I Hate You * (4:01)
  12. Shadowless (3:56)
  13. Long Way Home * (4:33)
  14. The Time of Our Lives * (4:41)

met Il Divo

avatar van HiLL
En zal ze weer uitgemolken worden door de volgende maatschappij?

avatar van jowietje
Pleace is zeker lekker nummer jammer dat het niet wil lukken met haar comeback...

Marcel²
Een aardig album, maar niet bijzonder.

avatar van SemdeJong
Ok dit is niet echt mijn kind of music maar je moet toch zo af en toe RB draaien. ALbum viel eigenlijk wel mee. Heb hem volledig uitgedraaid en mag dus mijn oordeel geven. Dit is zo'n album wat niet goed of slecht is. Zitten best lekkere nummers tussen en het is absoluut geen storend album. Prefereer dit soort muziek meer als muziek tijdens het eten dat er echt naar te gaan luisteren.

Ik heb altijd wel een zwak gehad voor deze vrouw. We een prachtige stem heeft ze. Idd niet echt een top album. Maar "Trippin'" vond ik zeker wel lekker. "Please" trouwens ook. Maar dat waren dan ook wel de betere tracks.

avatar van *San*
Alternate cover is veel mooier dan deze.

3* voor de cd.

avatar van Reijersen
Jammer, maar het is zo onderhand wel over met deze dame. Dit album is een nieuw muzikaal dieptepunt. En als je dan ook de clips ziet, zo geforceerd sexy. Jammer van deze geweldige vocaliste.

avatar van Angelo
Ondanks dat dit album wellicht het slechtste en meest inspiratieloze album van Toni Braxton is, werd het nog niet eens zo’n gigantische flop in haar thuisland. In Europa werd ‘Libra’ (met uitzondering van Duitsland geloof ik) nergens een hit, al had dat ook te maken het het feit dat dit album nauwelijks promotie kreeg. Achteraf misschien maar goed ook, want het is nogal een standaard R&B-plaat geworden en dan druk ik me nogal voorzichtig uit. Slechts één nummer blinkt uit in zijn genre, en het album had dan ook door ieder ander zangeresje gemaakt kunnen worden. Daarbij had ze ook in acht moeten nemen dat niet veel mensen anno 2005 op Toni Braxton zaten te wachten. Toch een soort van has been. Het lijkt me dat je in drie jaar tijd sowieso wel met iets creatievers moet komen dan dit. Alleen het nummer ‘Take this ring’ is de moeite waard en dat komt door de sample van ‘Here comes the meter man’ van The Meters. Zonder die sample stelt het nummer ook niet veel voor. De rest is vrij snel vergeetbaar en dertien in een dozijn. Voor mij in ieder geval haar minste album tot op heden.