Hier gaan we nog veel horen, heerlijke electro-pop uit Glasgow. Staan geloof ik al op LL 2013, en ben benieuwd naar het album later dit jaar!! Tot die tijd maar genieten van de paar goede nummers die bekend zijn..
Leuke EP. Valt me trouwens op hoeveel artiesten die sterk beinvloed zijn door The Knife er tegenwoordig opduiken. Austra, How to Destroy Angels, Kate Boy en nu ook Chvrches wel (al goed te horen in The Mother We Share, de single die aan deze EP voorafging).
Vooral Recover beklijft. Aardig ep'tje met een goede sfeer. Jammer dat The Mother We Share er niet op staat: heerlijk nummer namelijk. Ben wel benieuwd geworden naar een volledige plaat van CHVRCHES.
De remixes hadden van mij niet zo gehoeven, maar allemachtig wat zijn de drie originele tracks lekker zeg. Ben onwijs benieuwd of dit niveau vast gehouden kan worden op hun eerste 'echte' album. Recover is inderdaad lekker zomers, maar met name Now Is Not the Time is onweerstaanbaar. Hoog Drive gehalte (als in de film).
Heel leuke EP. Recover is echt een wereldtrack en ook de andere nummers mogen er zeker zijn. Normaal ben ik ook niet zo'n fan van alle remixes op EP's en dergelijke maar hier vind ik ze toch zeer te pruimen