D.P.G. - Dillinger & Young Gotti (2001)

Label: D.P.G.

1. Intro (Dillinger & Young Gotti) (1:18)
  2. Dipp Wit Me (4:37)

met RBX

3. We Livin Gangsta Like (4:20)

met Xzibit

4. Coastin (3:38)
  5. We About to Get Fucc Up (3:26)
  6. Gitta Strippin (3:32)
  7. Work Dat Pussy (1:21)
  8. Party at My House (3:47)
  9. You're Jus a B.I.T.C.H. (3:40)
  10. Treat Her Like a Lady (4:08)
  11. At Night (4:15)
  12. Best Run (4:27)

met Beanie Sigel en Roscoe

13. Shit Happenz (3:23)
  14. My Heart Don't Pump No Tear (4:12)

met Slip Capone

15. There's Someway Out (2:50)
  16. Here We Are / Go Killem (Dillinger Solo) (4:47)
  17. I'ma Gangsta (Young Gotti Solo) (4:40)
  18. How Many? (3:56)
  19. C-Walkin Cha Cha Cha (1:56)
  20. D.P.G. (4:00)
  21. Dillinger & Young Gotti (Outro) (1:00)
matig album, inspiratieloos zoals meestal. 2½

thomzi50 schreef:
matig album, inspiratieloos zoals meestal. 2½

danm hoe kun je dit een matige album noemen, danm straight up indie classic, mensen die hem nog niet kunnen raad ik hem zeker aan, als je tenminste van dat westcoast sound houdt

avatar van thomzi50
Wat is er dan zo bijzonder aan? De teksten zijn matige herhaling van het eerdere werk en de beats kunnen niet tippen aa die van Dogg Food

de beats op dit album vind ik egt niet veel slechter als op dogg food hoor, en ik weet niet waar jij herhalingen hoort op dit album. als je graag naar daz en kurupt luister en gewoon van hun stijl houdt is dit echt geen matig inspiratieloos album.
dipp with me is zeker wel een klassieker, coastin is een mega track vind ik. je moet hier gewoon een aantal keer naar luisteren, is zeker de moeite waard, zitten een aantal zeer leuke tracks bij

avatar van thomzi50
Ik zal het nog eens een kans geven, maar ik heb het vaak genoeg geluisterd, luister best graag naar Daz en Kurupt en vind dit toch weinig. Dipp With Me is inderdaad tof.

avatar van Jorge-E
Ik vind het wel een goed album hoor. Eerst vond ik het ook minder maar met de tijd is het gegroeid denk ik.

thomzi50 schreef:
Ik zal het nog eens een kans geven

Vandaag gedaan, en inderdaad, het is niet zo slecht als ik dacht. Maar ik vind dan wel weer Coastin bv. een nummer dat wat is overgeproduceerd, standaard klinkt en in ieder opzicht minder is dan eerder DPG-werk. Toch staat er op deze plaat genoeg leuks. Dus een voldoende vanaf nu.

Mezelf
Beetje te lang maar wel met hoogtepunten van tijd tot tijd wat het uitzitten van deze cd niet heel erg maakt. Variërend van tijd tot tijd en ook de lyrics zijn beter dan op 2002. Maar tippen aan Dogg Food kan het duidelijk niet.