Otis Taylor - My World Is Gone (2013)

Blues
Label: Telarc

1. My World Is Gone (4:28)

2. Lost My Horse (3:30)

met Mato Nanji

3. Huckleberry Blues (4:39)
  4. Sand Creek Massacre Mourning (4:32)

5. Wind Comes In (5:48)

met Mato Nanji

6. Blue Rain in Africa (4:14)

met Mato Nanji

7. Never Been to the Reservation (5:02)

met Mato Nanji

8. Girl Friend's House (4:36)
  9. Jae Jae Waltz (4:10)
  10. Gangster and Iztatoz Chauffer (5:10)
  11. Coming with Crosses (6:06)
  12. Green Apples (3:52)
  13. Sit Across Your Table (4:29)
avatar van Lura
Jammer dat deze artiest zo weinig beluisterd op dit forum. Deze man maakte al zoveel prachtige platen en daar is deze geen uitzondering op!

avatar van Broem
Prachtalbum van een man met een blues stem zoals volgens mij een bluesstem moet zijn. Afwisselend met gitaar, banjo en mandoline komen songs naar voren die je zo in een amerikaans indianen reservaat doen belanden. Die trompet op Huckleberry Blues! Top.

Hendrik68
He een nieuwe Otis Taylor, dacht ik toen ik Broem's berichtje las. Maar ik zie daarboven een bericht van Lura staan uit maart. Is al een poosje uit blijkbaar. Vorig jaar bracht hij het prachtige Otis Taylor's Contraband uit. 1 van de beste blues releases van vorig jaar. Taylor weet aan de allang platgetreden bluespaden een prachtige invulling te geven met zijn prachtige stem en het gebruik van ongebruikelijke instrumenten voor bluesbegrippen. Ik ben benieuwd hoe dit gaat klinken.

avatar van Lura
Dit is gewoon weer een prima album van de man, Hendrik. Maar om de een of andere reden is er bijna geen belangstelling hier voor zijn muziek.

avatar van Broem
Huckleberry Blues Zwaar onderschat deze Otis (gezien het aantal stemmen) Shame on you users.

Broem schreef:

En als dit nu het enige album zou zijn. Er zijn een hoop volgzame schapen op MuMe. Jammer!

Geweldig. Blues Pur sang!

jacksparrow schreef:
Geweldig. Blues Pur sang!

Ken je zijn nieuwste al, ook zo geweldig! Trouwens al zijn platen.

Lura schreef:

Ken je zijn nieuwste al, ook zo geweldig! Trouwens al zijn platen.

Zal ze dit weekend gaan beluisteren onder het genot van een goede whisky Thanks.

jacksparrow schreef:

Lijkt me een zeer goede combinatie!