Dr. Dre - The Chronicle (2002)

Label: Death Row

1. Dr. Dre - Nuthin' but a G Thang (3:58)

met Snoop Doggy Dogg

2. Snoop Doggy Dogg - Gin & Juice (3:32)

met Dat Nigga Daz

3. Lady of Rage - Afro Puffs (4:49)

met Snoop Doggy Dogg

4. Dr. Dre en Ice Cube - Natural Born Killaz (4:51)
  5. Snoop Doggy Dogg - Murder Was the Case (4:20)
  6. Dr. Dre - Lil' Ghetto Boy (5:29)

met Snoop Doggy Dogg en Dat Nigga Daz

7. Dr. Dre - Let Me Ride (4:22)

met Ruben en Jewell

8. 2Pac - California Love (4:01)

met Dr. Dre

9. Dr. Dre - Fuck Wit Dre Day (And Everybody's Celebratin') (4:53)

met Snoop Doggy Dogg, RBX en Jewell

10. Snoop Doggy Dogg - Serial Killa (3:32)

met D.O.C., RBX en Tha Dogg Pound

11. Dr. Dre - Stranded on Death Row (4:47)

met Bushwick Bill, Kurupt, RBX, The Lady of Rage en Snoop Doggy Dogg

12. Dr. Dre - Nuthin' but a G Thang [Remix] (7:06)

eazyfan
zeer goed album met veel dopetracks als:Nuthin' But a "G" Thang,Nuthin' But a "G" Thang [Remix],California Love,Serial Killa,Natural Born Killaz.de rest was ook zeer goed

riddlecity
Zeer goeie verzamelplaat. Al het betere werk is aanwezig

Death Row Moest gwn geld hebben

avatar van Niek
Ik zie 3 albums plus 2 of 3 nummers... Wat is 'the bloody point' (om John Cleese eens te citeren) van zo'n verzamelcd?? Vooral als je bedenkt dat hij er nog zo eentje gemaakt heeft!! Die verschilt op 1 of 2 nummers... Triest. Waarom moet DrDre nog zo om geld bedelen? Commercieeler wordt het niet. Mijn respect voor deze man is bij deze gehalveerd.

death row wil geld... dit is niet vanuit dre gereleased...
zelfde voor snoop en pac

0,5
dutchboi schreef:
death row wil geld... dit is niet vanuit dre gereleased...
zelfde voor snoop en pac

Ik denk niet dat ze hiermee veel geld gaan maken hoor, veel van hetzelfde en 14 in een dozijn.

PS. Dit is MIJN mening! Hierover wordt dus niet getwist!

avatar van MJ_DA_MAN
Muzikaal natuurlijk minimaal een 4 waard, maar gezien dit een van de vele overbodige Death Row-verzamelaars is enz. kan ik hier echt niet meer voor geven dan een 3,5*.

Poppekontje
Leuke verzamelplaat, maar inderdaad een van de velen.

avatar van TheFunkyM
Ik vind dit een top verzamelaar voor in de auto voor het stappen.
De hele verzamelaar heeft gewoon een lekker sfeertje..

****

t-h-y-$
Niek schreef:

Dre zi hier niet echt achter hoor, evennmin als die andere verzamalaar. want Dre zal niet in 2002 en in 2006 nog bij Deth Row een album gereleased hebben

avatar van KILLERBEE99
Goede verzamelaar. Belachelijk dat een "Death Row Dr. Dre Greatest Hits" 4 jaar later opnieuw is uitgebracht met eigenlijk alleen maar dezelfde nummers. Die zal lager scoren waneer ik hem ga luisteren.

avatar van Dead_Presidents
Zeer goeie verzamel album