Carole King - Writer (1970)

Label: Ode

1. Spaceship Races (3:09)
  2. No Easy Way Down (4:36)
  3. Child of Mine (4:05)
  4. Goin' Back (3:20)
  5. To Love (3:39)
  6. What Have You Got to Lose (3:33)
  7. Eventually (5:01)
  8. Raspberry Jam (4:35)
  9. Can't You Be Real (3:00)
  10. I Can't Hear You No More (2:46)
  11. Sweet Sweetheart (2:46)
  12. Up on the Roof (3:37)
avatar van Droombolus
Carole King is mijn fave 60s pop songwriter. Deze wat rommelige en rammelende voorganger van Tapestry, haar eerste LP, is toch in ieder geval interessant door haar eigen uitvoeringen van nummers die vanaf begin 60s in andere uitvoeringen de diverse hitladders bestormden of gewoon als album-track LPs stukken leuker maakten.

Mssr Renard
Geen berichten op één na? Ik dacht met een bekende, grote artieste te maken te hebben.

Ik vind het een fijne, ietwat naïeve collectie popsongs met een lichte rock en country-touch. Rustgevend en mooi. De latin feel in What Have You Got To Lose springt er wel uit. Fraaie song.