Lady Lamb the Beekeeper - Ripely Pine (2013)

Label: Ba Da Bing!

1. Hair to the Ferris Wheel (5:23)
  2. Aubergine (4:11)
  3. Florence Berlin (4:50)
  4. Bird Balloons (6:16)
  5. Regarding Ascending the Stairs (5:29)
  6. You Are the Apple (6:59)
  7. Mezzanine (3:42)
  8. Little Brother (3:22)
  9. Crane Your Neck (6:27)
  10. Rooftop (2:55)
  11. The Nothing Part II (4:31)
  12. Taxidermist Taxidermist (7:10)
avatar van fatima
Heel heel heel snel een andere zangeres zoeken...

avatar van erwinz
Bijzondere stem inderdaad, maar ik kan er juist wel mee overweg Fascinerende plaat.

Lees mijn recensie op: De krenten uit de pop: Lady Lamb The Beekeeper - Ripely Pine - dekrentenuitdepop.blogspot.nl

Erwin

avatar van venderkets
Een andere zangeres zoeken bij een 1-vrouw project. JA HOOR!

erwinz schreef:

Erwin

Mooie recensie! Ga zeker deze plaat luisteren! Ze komt 22 september naar de merleyn in Nijmegen. Ga er heen! Wat vind je van de 2e plaat die ze heeft gemaakt? Die is net uit.

avatar van Film Pegasus
Lady Lamb was het laatste optreden dat ik live kon zien, voor in maart 2020 alles werd gecanceld van optredens. (gelukkig in de opvolgende zomer nog enkele lokale artiesten kunnen zien). Een optreden niet ver van bij mij thuis. Zo'n spontane ingeving van een vrije avond voor een gratis caféconcert in de Antwerpse concertzaal Trix. Ik had echt genoten van het optreden die avond en kocht nadien twee vinyl albums van haar, waaronder dit met het aanstekelijke nummer Crane Your Neck, dat ik nadien nog meerdere keren zou opzetten.

Lady Lamb (en ook dit album) spreken me op één of andere manier sterk aan, al kan ik niet meteen meegeven wat er nu zo speciaal aan is. Misschien dat de leuke live avond er wat mee te maken heeft. Maar ik geniet nog steeds van het album.