Dijf Sanders - To Be a Bob (2005)

Belgiƫ
Electronic
Label: DUB

1. Cheerleader Memorial (2:58)
  2. Woefull Wombdream (3:59)
  3. Neglected Pressure (3:24)
  4. Swamp Boulevard (4:40)
  5. I Need Some Money (3:05)
  6. Rats in Automatz (3:41)
  7. For Your Ass Only (3:09)
  8. Spermatozoide (3:37)
  9. Jizz (4:29)
  10. Tickle Me Free (4:39)
  11. Mirror Strike (3:22)
  12. Still Raining (5:43)
  13. A Greek Adventure (3:14)
  14. Etheric Landmarch (4:29)
  15. Thombstone Blues (3:21)
In het voorprogramma van Yonderboi stond Dijf Sanders.
Dijf, die verantwoordelijk is voor dit album, werd geflankeerd door 2 broers op o.a. saxofoon en gitaar.
Het openingsnummer van de show deed me niets, maar vanaf nummer 2 gebeurde er wel wat met me.
Het hele optreden sloeg zeer goed bij mij aan, en ik vond dit een sterk live-optreden.
Dus de cd aangeschaft.

Nu na de eerste luisterbeurten kan ik concluderen dat het een spannende plaat is, die alleen minder bij mij aanslaat dan het optreden in Nighttown.
Dat was vrij heftig en explosief; de cd gaat veel meer onderhuids (Tom Waits achtige experimentjes op electronica). Compleet andere ervaring dus.
Hierdoor een nog wat voorzichtige beoordeling van mijn kant. Wel moet ik zeggen dat we hier te maken hebben met een bijzonder artiest die verder gaat dan menig ander artiest waar hij ongetwijfeld mee geassocieerd wordt.

avatar van musicfriek
Nou deze moet ik dan maar even overnemen van je.
Prima voorprogramma van Yonderboi, veel experimentele electronische geluidjes. Het leuke was dat Yonderboi gewoon tussen het publiek hier naar zat te kijken.

Ja, heb er zelfs nog naast gestaan toen ik meeging om de drank te halen (we vonden het niet erg dat dat even duurde ).

En Dijf stond weer in het publiek bij het optreden van Yonderboi.....

SelmaDuim
aERodynamIC schreef:

*jaloers*

avatar van T.O.
Niks voor onze vriend Cremers deze plaat?