Blue Öyster Cult - Extraterrestrial Live (1982)

Label: Columbia

1. Dominance and Submission (5:56)
  2. Cities on Flame with Rock & Roll (5:19)
  3. Dr. Music (3:40)
  4. Red and the Black (4:39)
  5. Joan Crawford (5:17)
  6. Burnin' for You (4:50)
  7. Roadhouse Blues (9:06)
  8. Black Blade (6:17)
  9. Hot Rails to Hell (5:03)
  10. Godzilla (7:46)
  11. Veteran of the Psychic Wars (8:11)
  12. Extra Terrestrial Intelligence (5:20)
  13. (Don't Fear) the Reaper (6:42)
avatar van jedimaster
live cd met klassiekers

avatar van horned_reaper
ik heb deze nog op LP.

geniaal

avatar van Rinus
Ik heb deze toendertijd opgenomen op cassete, en heb deze tape nog steeds. Goed live album, beter qua produktie en geluid dan " On your feet....".

avatar van Ataloona
Zo Wat een lekkere cover van Roadhouse Blues.
Op elk live album flikken ze het weer geweldige covers te doen.

avatar van Ataloona
Godzilla is overigens ook wel een zeer lekkere track.

mokemusic
Inderdaad heerlijke live cd met klassiekers erop. Luister ook graag naar het nummer Godzilla

avatar van Ataloona
jee eindelijk weer iemand die dit ook een live klassieker vind.
Welcome op de site overigens
Ook een zeer mooie top 10

avatar van Rockfan
Blue Oyster Cult is typisch zo'n band die live beter klinkt dan in de studio

avatar van Metalhead99
Godzilla en Don't Fear the Reaper maakten dit al zo ongeveer tot een must. Sowieso een erg sterke live plaat. BÖC is zo te horen een echte live band.

avatar van bas2204
Deze niet zo lang geleden op plaat opgepikt na aanraden van een collega (met meteen de tip dat Blue Oyster Cult een band is die live beter uit de verf komt). Heeft helemaal gelijk gehad, geen spijt van mijn aankoop

Joan Crawford meesterwerk . Die piano intro. En geschiedkundig intrigerende vrouw btw

FUEL schreef:
uiteraard klink het als lp het beste

Niemand hier die de ballad "Veterans of the psychic War" benoemt ? Dat is voor mij namelijk met kop en schouders het hoogtepunt van deze plaat, wat een topnummer.
De rest van de plaat , uitgezonderd "Don 't fear the reaper", wat live opvallend sterk wordt uitgevoerd, is niet echt aan mij besteed.

avatar van Arjan Hut
Sikken Berend schreef:

De gitaarsolo alleen al is legendarisch.