Placebo - England's Trance (1982)

Label: Aura

7. Punishing Pierrot
  8. Paying Homage
  9. Pseudo Silhouette
Mooie LP. Gelukkig in mijn bezit
De opvolger 'Shells' mag er ook zijn, trouwens.

avatar van blunnie
Heb de LP ook,wel gezocht naar Cd,niet gevonden.Prima plaat van duo Placebo.Van de nieuwe stroming was dit een onbekende maar daarom niet minder interessant,maar helaas na tweelp's niets meer vernomen(zonde)3.5 ster

avatar van Premonition
Heb deze ook nog op LP. Was destijds wel een opmerkelijk plaatje, nu is dat anders.
Wordt veel op sfeer gewerkt, maar de zang van Michelle Wild begint op den duur zwaar op mijn zenuwen te werken. Broertje Gary probeert er met minimale middelen wel iets van te maken en zijn gitaar en keyboardgeluiden passen wel bij de zang, maar het wil maar niet echt spannend worden. Gita en Comrade zijn wel sterke nummers, daarom 3*.