The New London Chorale - The Best Easter Collection (2008)

geen stemmen

Label: Disky

1. In the Land of Zion (3:16)
  2. Guiding Star (2:57)
  3. Although Our Eyes (1:28)
  4. Jesus, Saviour (2:03)
  5. Jesu, Joy of Man's Desiring (3:10)
  6. Receive Me, My Redeemer (3:02)
  7. I Would Beside My Lord (2:20)
  8. He Will Comdort Me (3:30)
  9. Now Is My Saviour Gone (2:29)
  10. How Falsely (3:43)
  11. Have Mercy Lord (3:24)
  12. Worthy Is the Lamb (3:20)
  13. If My Tears (2:58)
  14. Where Do We Go (3:02)
  15. Make Thee Clean (3:02)
  16. Who Shall Ascend (3:08)
  17. Ae Verum Corpus (3:01)
  18. Halleluja (2:59)
avatar van Wandelaar
Tevergeefs zoek je op dit album naar eieren en hazen, want het gaat hier nog om de gekerstende versie van het Paasfeest. Verpopt klassiek en best goed gedaan. De vocalen van Madeline Bell, Vicky Brown, Steve Jerome en Gordon Neville zijn van grote klasse. De orkestbewerkingen echter zijn meest vlak en duidelijk bedoeld als dragende ondergrond of achtergrond van de zangpartijen.

Mooie compilatie. Tom Parker kon echt wel wat voor mekaar krijgen met zijn zanggroep. Weinig spannend, maar wel onderhoudend en wat opvalt is hoe constant de kwaliteit van de opnames is, door de jaren heen van 1983 tot 1995. Maar weer eens draaien deze dagen.